Om

Välkommen till First of April!

Den här sidan skapades som ett litet sidoprojekt under tiden jag arbetade med MRM på ett mindre företag i Oslo. I arbetet stötte jag bland annat på sökmotoroptimalisering (SEO) och diverse ekonomiarbeten vilket öppnade upp mina ögon för de områdena.

Allt eftersom tiden gick började jag mer och mer intressera mig för SEO samtidigt som en högre utbildning lockade i form av företagsekonomi. Sagt och gjort, jag studerar nu en Bachelor i Business Administration och använder den här sidan som en form av lagringsplats för de sammanfattningar och arbeten jag gör i förbindelse med studierna. Samtidigt tar jag även tillfället i akt och optimerar sidan och på så sätt får jag även mer erfarenhet av sökmotoroptimalisering.

Har även börjat investera i aktier på min fritid och under fliken investering kan du följa den här fritidssysslan. Antar intresset alltid funnits där, men det behövdes en kurs i finans för att jag skulle våga mig in på marknaden. Du hittar även min placeringsstrategi under fliken investering.

Slutligen kanske någon därute funderar på varför jag valde namnet First of April. Finns inte mycket att säga där mer än att jag tycker datumet är festligt och med tanke på namnet så kanske ni som besökare tänker till en extra gång innan ni tar det jag skriver för givet. Vilket nog är en bra sak, källkritik är A och O här ute i cyberrymden.

Med vänliga hälsningar,

Erik

 

 

Lämna en kommentar

Sociala nätverk

Tillbaka till början